Bryggor i Kungälv

Hej på er igen alla mina underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara till ännu ett inlägg här på bloggen! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Jag har sett att det här med bryggor i Kungälv med omnejd har kommit att bli ett stort samtalsämne i kommentarerna här på bloggen, och jag tänkte därför skriva ett inlägg om detta idag. Västkustens Brygg & Transport AB heter det företag som jag och min man valde att vända oss till i slutet av sommaren, när vi kände att vi behövde hjälp med att bygga en brygga. Vi har länga känt behovet av en brygga hemma hos oss, då vi bor precis vid vattnet. Vi har även kontaktat en hel del andra företag som sagts kunna hjälpa oss med det här med att bygga en brygga, men tyvärr har dessa företag visat sig vara otroligt oseriösa och okunniga, vilket såklart är synd. Just Västkustens Brygg & Transport AB fick vi som tips utav en nära vän till mig, som även hon och hennes man anlitat dem när det kommer till bryggor. Det kändes direkt som ett pålitligt och seriöst alternativ för oss, vilket var skönt. Det här med kundservice är någonting som Västkustens Brygg & Transport AB arbetar mycket med, vilket jag verkligen uppskattar. Vi kunde tack vare detta känna oss trygga och säkra med vårt val utav företag, vilket var en otroligt skön känsla.

De visade sig även vara väldigt kunniga inom det här med bryggor, vilket såklart är det allra viktigaste när det kommer till ett företag som detta. Resultatet blev därför så fantastiskt bra, och vi ser verkligen fram emot att kunna njuta utav vår fina brygga i vår och sommar. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Kungälv, Orust eller Tjörn med omnejd att vända er till just Västkustens Brygg & Transport AB.